A Service you can anytime modify.
it’s not that hard to get
a website anymore.

Shkelzen Krasniqi

Individ/Klient

“Punë e shkëlqyeshme , skam pasur asnje problem deri më tani ju rekomandoj dedi.al"”

Bledi Ademaj

Individ/Student Në UP

“dedi.al më ka ndihmuar qdo herë kur kam pasur nevojë rreth shërbimit qe kam blere staf i dashur dhe produkte efikase , jam klient për 10 muaj dhe me qmimet qe ofrojne sidomos për ne studentët është një lehtësim shum i madh. ”