News

Shk 7th Për Ne

Dedi.al  ju siguron që ju ti ndërtoni faqet tuaja si: aplikacione,dyqane online,forume etj . Platforma jonë ju ofron  performancë dhe efikasitet të lartë të shërbimit që ju do ta paguani në këmbim. Ju meritoni një partner të infrastrukturës për të cilën mund të mbështeteni. Me Dedi.al, ne ofrojmë strehim për faqen tuaj, ... Read More »

Tet 2nd Thank you for choosing dedi.al

Welcome to Dedi.al / You have made a great choice, and we want to help you get up and running your projects as soon as possible.